laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 stoofvlees in kasteelbier
  ingrediënten:
   
  • 300-400 gr runderstoofvlees
  • 1 flesje kasteelbier dubbel
  • 1 prei
  • 1 winterwortel
  • 1 ui
  • boter evt. allesbinder
  bereiding:
    Snijd het vlees in dobbelsteentjes, de prei in ringen, de ui in stukjes en de wortel in plakjes
Verhit de boter in de pan en bak de stukjes vlees rondom bruin. Voeg de ui toe en laat nog 3 min. bakken. Voeg het flesje bier toe, draai het vuur laag en laat 1 1/2 tot 2 uur staan. Als het vlees gaar is voeg dan de prei en winterwortel toe. Bind het vocht zonodig met wat allesbinder.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats