laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pompoencake
  ingrediënten:
    250 gram pompoenvruchtvlees zonder schil en geraspt
150 gram suiker
150 gram bloem
100 gram gemalen walnoten
50 gram honing
4 eieren
1 theelepel bakpoeder
1 zakje vanillesuiker
snufje zout
poedersuiker
  bereiding:
    Roer de eieren met de suiker goed door elkaar.
Voeg alle andere ingrediƫnten toe en meng alles goed door elkaar.
Doe de cakemix in een cakevorm en bak de cake 1 uur in een voorverwarmde oven op 180 graden Celcius.
Controleer aan het einde van de baktijd of de cake gaar is door er met een vork in te prikken. Als er geen beslag meer aan de vork kleeft zodra u deze weer uit de cake haalt, is de cake gaar.
Laat de cake anders nog wat langer in de oven, en controleer later nogmaals.
Serveer de cake koud, bestrooid met wat poedersuiker.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats