laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Krokante gehaktschotel
  ingrediënten:
    250 g champignons
150 g wortel
50 g margarine
350 g niet-gekruid gehakt
1 zakje mix voor gehaktschotel
6 vellen filodeeg
0.5 tl kerriepoeder
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 190 °C (heteluchtoven 175 °C, gasovenstand 5).
Snijd de champignons in plakjes en de wortel in kleine stukjes. Smelt de margarine op een laag vuur.
Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak de gesneden groenten even mee.
Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat alles nog 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Doe de saus in een ovenschaal. Bestrijk de vellen filodeeg met de margarine en bestrooi ze licht met de kerriepoeder. Leg de vellen filodeeg losjes op de schotel.
Zet de schaal in de hete oven tot het deeg goudbruin en knapperig is.

Lekker met geroosterd brood.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats