laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rundstoverij met suiker
  ingrediënten:
    voor 4 personen:
1 kg Meritius-stoofvlees
2 grote uien
1 donkere Leffe
1 el oude graanmosterd
1 el Dijonmosterd
250 gr bruine kandijsuiker
een kruidenmengeling voor stoofvlees
boter
peper en zout
  bereiding:
    Braad het stoofvlees aan met boter
Voeg daar de uien en de Leffe bij
Voeg de graanmosterd en de Dijonmosterd toe
Doe er de bruine kandijsuiker bij, peper en zout en bind met de kruidenmengeling
Laat enkele uren zachtjes pruttelen in de pot
Serveer met vers gesneden frietjes en een groentegarnituur

Dit is een recept van Paul Cox broer van de uitbater van Spork Food Cafe uit Zolder
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats