|
|
|
jerryke's kaaspijpjes |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
8 reepjes kaas van 2,5 x 2,5 x 10 cm
8 schijven hesp
geraspte kaas
1 blik gepelde tomaten in blokjes
1 klein blikje tomatenpuree
1 doos champignons
1 uitje |
|
bereiding: |
|
|
uitje versnipperen en aanbakken in wat boter.
gepelde tomaten en champignons toevoegen en dan binden met de tomatenpuree.
kruiden met peper en zout.
in iedere schijf hesp een reep kaas draaien.
in een ovenschotel leggen en overgieten met de tomatensaus.
geraspte kaas erover strooien en dan in het midden van een voorverwarmde oven van 175 °C plaatsen gedurende 20 minuten.
lekker met vers gebakken stokbrood.
Tip:
Als U soms na een avondje spaghetti nog saus over hebt, mag je die ook gebruiken, wel wat champignons aan toevoegen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|