laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tonijn met groene kruiden en tomaatbasilicumsaus
  ingrediënten:
    voor 4 personen :

4 tonijnmedaillons van 150 g
200 g saffraannoedels
broodkruim van 8 sneetjes wit brood
2 takjes peterselie
50 g kervel
2 takjes dille
4 blaadjes basilicum

Voor de saus
4 tomaten
2 1/2 dl blanke botersaus
3 blaadjes basilicum
  bereiding:
    De groene kruiden schoonmaken, broodkruim toevoegen en pureren.
De tonijnmedaillons met de puree bedekken en 15 min. in de oven (170° C)zetten.
Voor de saus: de tomaten pellen, het vruchtvlees in blokjes snijden, de blanke botersaus toevoegen en verwarmen. Tenslotte de gehakte basilicum bijvoegen en kruiden met peper en zout.
Een toefje saffraannoedels midden op het bord leggen, de tonijnmedaillons erop schikken en de saus errond gieten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats