laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 caramel taart
  ingrediënten:
    100 gr maria biscuitjes (of droge theebiscuitjes)
100 gr gesmolten boter
een blikje gecondenseerde melk
slagroom
chocolade
banaan
  bereiding:
    ong. 100 gr maria biscuitjes verkruimelen en dan mengen met 100 gr gesmolten boter. dit in een taartvorm plat drukken tot een taartbodem.
daarop de inhoud van een blikje gecondenseerde melk smeren, die je eerst 3 uurtjes gekookt heb(dicht blikje koken, dan krijg je caramelsaus)
dit is de basis.
versieren/opmaken met plakjes banaan, en slagroom. en chocolade snippers. (langs een reep puur met de kaasschaaf gaan)

Tip:
Kan ook met ander zacht fruit.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats