|
|
|
Ardeens-kerstomaatje |
|
ingrediënten: |
|
|
- 10 rode kerstomaatjes,
- 5 sneetjes gerookt spek (zonder zwoerd en kraakbeen),
- 130 g kruidenkaas (type Boursin),
- ? dl olijfolie1,
- 10 cocktailprikkertjes,
- 10 cuvetjes,
- 1 dentelle,
- 10 servetjes/citroendoekjes
|
|
bereiding: |
|
|
Bereiding
Kerstomaatje doormidden snijden en bestrijken met de kruidenkaas. De twee helften terug samen brengen en rol er een half sneetje gerookt er rond. Steek het cocktailprikkertje door het hapje. Strijk een bakplaat in met olijfolie. Opwarmen in een voorverwarmde oven van 150 ?C - + 8 min. Afwerking Warm opdienen in het cuvetje op een dienschotel met dentelle. Servetjes / citroendoekjes voorzien.
Alternatief-tip! Fijgesneden sneetjes rauwe Duke of Flanders ham, bacon Veel succes en smakelijk ! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|