laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Uiensoep met kaasbroodje
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

1 ongesneden zonnebloem- of roggebrood
gemalen kaas

voor de uitensoep:
2 à 3 grote uien
1 l kippenbouillon
zout en peper
  bereiding:
    Snijd het brood in dikke plakken en snijd er rondjes uit die mooi in je soepkom passen. Bestrooi het brood met gemalen kaas en leg ze op een rooster. Zet ze onder de grill tot de kaas gesmolten is en het brood krokant is.
Voor de soep: snijd de uien in ringen en stoof ze gaar in wat boter. Giet hier de kippenbouillon op en breng de soep op smaak met peper en zout. Laat de soep heet worden en giet ze in de kommen. Leg in elk kommetje een stukje kaasbrood en serveer onmiddellijk.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats