Crème van ons bonneke |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 doos ananas of fruitsalade
1 groot glas witte wijn
10 klontjes suiker
2 soeplepels Maïzena of pudding
2 eierdooiers
1/4 l crème de lait (melkroom) |
|
bereiding: |
|
|
(Voor één doos ananas of fruitsalade.) De vooravond het sap van het fruit en een groot glas witte wijn koken met 10 klontjes suiker Giet het sap daarna terug op het fruit
Meng nu opnieuw het sap met 2 soeplepels maïzena of pudding en breng het mengsel aan de kook. Van het vuur nemen en 2 eierdooiers onderroeren.
Zet in een koud bad en roer tot de crème koud is.
Daarna 1/4 l melkroom onder mengen.
De crème op het fruit gieten dat in een glazen kom is geschikt.
Dit is een recept van bonneke Jeanne Thére |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|