|
|
|
Pasta/kipsalade : |
|
ingrediënten: |
|
|
- 250 gr kipfilet
- zout en peper, kerrie
- 1 eetl boter
- 150 gr macaroni
- 2 tomaten
- 2 stengels bleekselderij
- 150 gr pittige kaas
- 2 eetl azijn
- 2 eetl olie
- 1 theel suiker
- peterselie
- tabasco.
|
|
bereiding: |
|
|
- Wrijf de kipfilets in met zout, peper en kerrie en bak ze in hete boter goudbruin.
- Kook ondertussen de macaroni.
- Laat kip en maccaroni afkoelen.
- Snijd de tomaten in acht stukken, verwijder de nerven van de bllekselderij en snijd de stengels in reepjes.
- Snijd de kaas in blokjes evenals het kippevlees.
- Maak een sausje van olie, azijn, suiker en een paar druppels tabasco.
- Knip de peterselie fijn en meng alle ingredienten door het sausje.
|
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|