laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vis op de steengrill
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

Voor vier reuzengarnaalspiesjes:
16 zoetwater reuzengarnalen
1 limoen
4 takjes dille

Voor vier sint-jakobspiesjes:
12 sint-jakobsnoten
12 kleine plakjes bacon
250 g gerookte, niet gesneden Atlantische zalm

Voor vier mosselspiesjes:
200 g mosselen, gekookt
150 g blokjes gerookt spek
  bereiding:
    Blokjes vaste vis besprenkelen met dragonazijn en garneren met een takje dille. De sint-jakobsnoten ontvliezen, spoelen, droogdeppen en in een plakje spek rollen. Blokjes vis en eventueel grote garnalen afwisselend met de sint-jakobsnoten op spiesjes steken. Roosteren op de steengrill. Gekookte mosselen afgewisseld met blokjes spek op spiesjes steken en roosteren op de steengrill.

Tips:
Vastevissoorten: poon, roodbaars, zalm, zeeduivel.
Steek een schijfje limoen of courgette tussen de visblokjes.

Dit recept komt van Lekker van bij ons
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats