laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Konijn met tomaat en artisjokkenhartjes
  ingrediënten:
    Konijnenbouten.
Beetje boter,
4 chilipepers (kleine gedroogde),
1 flinke ui in grove stukken,
een teentje knoflook gesnipperd,
3 flinke rijpe tomaten in stukjes gesneden, een flinke handvol verse kruiden;tijm,rozemarijn, peterselie, selderij fijngehakt,
4 artisjokkenharten doormidden gesneden,
scheutje witte wijn,
zout, peper.
  bereiding:
    De konijnenbouten lichtbruin braden, de ui en knoflook erbij doen en even meebakken. De tomaten en de kruiden toevoegen, even meesmoren en een scheutje witte wijn erbij doen. De pan op een zacht pitje zetten en zo ongeveer een uurtje stoven. Even voor het einde van de gaartijd nog wat verse gehakte kruiden en de artisjokkenharten erbij doen. Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes laten garen. Afmaken met peper en zout.
Lekker met wat pasta en salade
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats