Cannelloni |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 Personen:
Voor de vulling:
- 400 gr gemengd gehakt
- 1 sjalotje
- 2 el peterselie (gesnipperd)
- 1 tl mosterd
- paprikapoeder
- curriepoeder
- zout en peper
- 1 el worchester saus
- enkele druppels tabasco
Voor de saus:
- 1 blik gepelde tomaten 500gr
- 1 ajuin (gesnipperd)
- 1 teentje knoflook
- oregano
- 1 vleesbouillonblokje
- peper en zout
- 2 laurierblaadjes (gekneusd)
- olijfolie om te bakken
- 1dl water
Verder:
- 150gr gemalen kaas (oud brugge)
- 4 cannelloni rolletjes per persoon |
|
bereiding: |
|
|
Meng alle ingredienten voor de vulling goed door elkaar. Vul de cannelloni en leg in een beboterde ovenschotel. Fruit de ajuin en de look even aan in de olijfolie. Voeg de rest van de ingredienten voor de saus toe en breng aan de kook. Laat de saus een half uurtje pruttelen. Verwijder de laurierblaadjes. Giet de saus over de cannelloni en dek af met een laagje gemalen kaas. Verwarm ongeveer 30min in een oven van 210 graden. Serveren met ciabatta. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|