laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hongaarse Goulash 4
  ingrediënten:
    1 kg rundsstoofvlees
1 liter vleesboullon
2 paprika's
2 ajuinen
2 teentjes knoflook
1 chilipeper of chilipoeder
2 potjes tomatenpuree รก 70 gram
1 koffielepel boter
zout en peper
paprikapoeder
  bereiding:
    Bak het vlees aan in de margarine gedurende 5 a 6 minuten en doe het rundsvlees in een kom. Spoel de ketel wat uit en laat weer een klontje boter of margarine smelten. Snijd de ajuinen in schijfjes, de paprika's en de chilipeper in reepjes en hak de knoflook fijn. Voeg de groentjes bij de gesmolten boter en laat een 7 tal minuten zachtjes bakken. Voeg de tomatenpuree, de rundsstoofvlees en de vleesbouillon bij de groentjes. Roer alles goed om en laat 1 uur pruttelen. Bind de goulasch met enkele koffielepels maizena en wat water.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats