laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocolade cookies
  ingrediënten:
    150 g Cassonade Graeffe
2 eierdooiers
125 g boter
150 g fondant chocolade
1 koffielepel gistpoeder
  bereiding:
    Verbrijzel de chocolade, in kleine stukjes, met behulp van een taarten rol. Bewerk de eierdooiers, de Cassonade Graeffe en de gesmolten boter met de klopper. Voeg daarbij de gezeefde bloem, het zout en het gistpoeder. Meng goed en voeg er dan ook de chocoladeschilfers bij. Bedek de bakplaat met bakpapier en schik hierop, goed van elkaar verwijderd zodat ze elkaar niet raken, kleine hoopjes deeg van ongeveer één koffielepel. Zet gedurende een tiental minuten in de voorverwarmde oven (T6-180°C). Gezien de hoeveelheid deeg, is het best mogelijk dat u twee- tot driemaal moet bakken. Laat de cookies volledig afkoelen op een rooster en bewaar ze in een hermetisch afgesloten doos.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats