Wat te doen met de resten van pistolets ? |
|
ingrediënten: |
|
|
’s anderendaags zijn die meestal taai en niet meer lekker.
Ik heb deze info gekregen van een vriendin en heb dat sindsdien al enkele keren toegepast . Lekker !!
Maak een dikke kaassaus .
Verdeel in 3 delen :
- in het ene deel voeg je stukjes gekookte ham toe
- In een ander deel roer je garnalen en eveneens op smaak brengen
- In nog een ander deel meng je gestoofde prei onder en eveneens op smaak brengen |
|
bereiding: |
|
|
Je snijdt de pistolets in 2 helften en zorgt ervoor dat ze mooi plat blijven staan.
Je smeert een laag van de dikke saus op de pistolet ( zorgen dat de randjes niet meer bloot zijn)
Je legt ze op de ovenplaat en bestrooit ze met een laagje gemalen gruyèrekaas.
Onder de grill plaatsen tot de kaas gekleurd is.
Warm opdienen . |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|