laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Maaltijdsoep met champignons en frutti di mare
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

300 g frutti di mare (diepvries)
400 g juliennegroenten (diepvries)
300 g champignons (diepvries)
2 eetl. fijngesnipperde ui
1/2 citroen
100 g vermicelli
1,5 L kippenbouillon (3 blokjes opgelost in 1,5 L heet water)
1 eetl. boter
1/2 koffiel. gemberpoeder
peper en zout
  bereiding:
    Pers de citroen uit en vang het sap op.

Stoof de ui in de boter in een grote kookpan en voeg het gemberpoeder toe.
Voeg de juliennegroenten en de champignons toe en besprenkel met citroensap. Laat 2 à 3 min stoven.
Voeg de diepgevroren frutti di mare toe en overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. sudderen.
Voeg de laatste 5 min. de vermicelli. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer onmiddellijk in diepe kommetjes. Dien op met een stukje stokbrood.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats