Pasta Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabol |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 gr spaghetti
1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese
1 el Bertolli Robusto extra vergine olijfolie
1 teentje knoflook
250 gr kerstomaatjes
2 bosuitjes
1 bakje kleine mozzarellabolletjes |
|
bereiding: |
|
|
Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de tomaatjes en snijd de bosuitjes in ringetjes.
Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook met de bosuitjes. Voeg vervolgens de pastasaus en de kerstomaatjes toe. Laat dit 8 รก 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg in de laatste 2 minuten de mozzarella toe. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|