laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tiramisu cake
  ingrediënten:
    250g boudoirs
60ml gesmolten boter
30ml sterke koffie
230g platte kaas
230g mascarpone
210g fijne suiker
40ml koffielikeur
2eieren
35g vloeiende bloem
gesmolten chocolade
  bereiding:
    Vermeng de verkruimelde boudoirs met de boter en de koffie. Druk het mengsel in de springvorm. Zet in de koelkast tijdens het verder werken. Klop de plattekaas en de mascarpone luchtig op met de suiker en de koffielikeur. Voeg er de eieren en de
bloem aan toe. Roer goed glad. Schep de kaascrème op de koekjesbodem. Bak 40 tot 45 minuten op 175°C. Laat de cake afkoelen in de oven. Zet hem nog minstens 3 uur in de koelkast. Snij het gebak in punten en schep over elke portie warme
chocoladesaus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats