laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pastaschelpjes met kabeljauw en roomkaas
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

500 gram grote pastaschelpen
500 gram kabeljauwfilet of polakfilet
150 gram kruidenroomkaas
2 eieren
zout, peper, cayennepeper
1 pakje witte wijnsaus
1 1/2 deciliter water
1 1/2 deciliter melk
1 zakje gratinkaas
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 175° C. Kook de schelpen 2 minuten. Splits de eieren. Pureer de visfilet met de roomkaas, de eierdooiers, wat zout, peper en cayennepeper. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door de vismassa. Bereid de wijnsaus met het water en de melk en roer er de helft van de kaas door. Vul de schelpen met de vis, leg ze in een ingevette ovenschaal, schenk de saus erover, strooi de rest van de kaas erover en bak het gerecht 25-30 minuten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats