laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Oranje fruit champagne
  ingrediënten:
    - 5 sinaasappelen
- sap van 1 citroen
- 4 eetlepels grenadine
- suiker of zoetstof
- 1 kiwi
- spuitwater
  bereiding:
    - Best het fruit een dag van te voren in de koelkast leggen, dan is jet goed fris voor
de bereiding
- Pers de sinaasappelen en de citroen met de fruitpers en meng het sap door elkaar
in een grote karaf
- Giet de grenadine erbij en roer alles goed om
- Voeg er de zoetstof aan toe tot de suiker is gesmolten, giet er dan een eetlepel
van in de champagneglazen
- Nu vul je het glas verder met spuitwater
- Je kunt dan de glazen nog versieren met suiker en een schijfje kiwi aan de rand
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats