|
|
Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar.
Maak de bloemkool schoon, verdeel hem in roosjes en was deze.
Kook de bloemkool in een pan met een beetje water en zout gaar en laat deze goed uitlekken.
Maak de uien schoon en snijd ze in ringen.
Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes.
Verhit wat boter in een pan en bak hierin even de uien.
Voeg de champignons, kerrie, wat peper en zout toe en bak dit een paar minuten.
Verhit wat boter in een andere pan en bak hierin het gehakt rul.
Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er de melk, wat peper, wat nootmuskaat door.
Vet een ovenschotel in en leg op de bodem de bloemkool, schep hier het gehakt op, dan de aardappelpuree en daar bovenop het champignon- ui mengsel.
Bestrooi het met geraspte kaas.
Zet de schotel 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. |