|
|
|
Gebakken reuzengarnaal met fijne groenten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 kg reuzengarnalen
2 el olijfolie
10 g vetstof
1 sjalot
1 wortel
1 tomaat
2 soorten paprika
2 teentjes knoflook
150 g champignons
scheutje cognac
scheutje witte wijn
1 dl halfvolle room of sojaroom
peper, zout
kerrie |
|
bereiding: |
|
|
Bereid de reuzengarnalen voor ( Maak een inkerving in het bovengedeelte en verwijder met een mesje het darmkanaal en spoel ze.)
Bereid de groenten voor, snijd ze zeer fijn.
Bak de reuzengarnalen in een mengsel van vetstof en olie, kruid met peper, zout, kerrie.
Voeg de cognac, de wijn en de room toe en laat even inkoken.
Sauteer de groenten in een andere pan.
Dien op met stokbrood of tagliatelli. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|