laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Notentaart
  ingrediënten:
    2 eieren
70 g bloemsuiker
75 g bruine suiker
40 g boter
100 g room
10 cl Grand Marnier
200 g gehakte noten
zanddeeg of suikerdeeg
  bereiding:
    De oven voorverwarmen tot 220°C. Zanddeeg op 4 mm dikte uitrollen. Ring of lage vorm (26 cm doorsnede) bekleden met het deeg. Prikken en blind bakken (papier inleggen en kersenpitten).

Laten afkoelen en vulling maken. De bloemsuiker, room en eieren goed mengen, Grand Marnier toevoegen en de gesmolten boter. Daarna de gehakte noten en bruine suiker. Alles goed mengen en in de taart storten.

In oven van 200°C gedurende 45 min. bakken. Na het bakken afwerken met bloemsuiker en enkele mooie halve noten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats