laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Antwerpse vleessalade
  ingrediënten:
    250 gr hesp in sneden, gewoon gesneden (goede kwaliteit)
350 gr kalfsworst in sneden, gewoon gesneden (goede kwaliteit)
4 hard gekookte eieren
5 tot 6 opgelegde zoetzure augurken
zout, peper
1 k.l. mosterd
mayonnaise
citroensap

grote kom van 2,5 L
snijplank
scherp mes dat goed in de hand ligt.
  bereiding:
    zowel de hesp als de kalfsworst snij je in dobbelsteentjes. De hargekookte eieren prak je fijn en de augurken snij je ook in dobbelsteentjes.
Je doet alles in de kom en voegt er de mosterd aan toe, peper en zout aan toevoegen. Dan voeg je de mayonaise er aan toe tot je een smeuig mengsel bekomt. Hoeveel mayonnaise je dient te gebruiken, dat zie je al gaande.
Breng deze massa verder op smaak met citroensap (ook naar je eigen goesting).
Je kan deze vleessla gerust een weekje bewaren in een goed afgesloten kom.

Smakelijk....Lobstercat1
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats