laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle en polakfilet uit de oven
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

500 gr tagliatelle
500 gr polakfilet
2 tenen knoflook
3 eetl rode pesto
bekertje creme fraiche (125ml)
citroensap
3 dikke vleestomaten (of gepelde tomaten uit blik)
2 uien
olijfolie
zout en (vers gemalen) peper
  bereiding:
    De vis bestrooien met zout, peper en de citroensap laat dit ca 15 min staan ondertussen de tomaten ontvellen, ontpitten en in kleine blokjes snijden, Knoflook in kleine stukjes snijden en de ui in ringen. Verwarm de oven ondertussen op 220 graden. Doe in een pan wat olijfolie en bak hierin de polakfilet 1 minuut per kant.
Doe dit in een ovenschaal. Bak in de achtergeleven olie de uien en de knoflook 3 minuten lekker bruin. Haal het van het vuur af en maak het af met de pesto, creme fraiche en de tomaten tot een gladde saus, doe de saus over de vis en dek het af met aluminiumfolie ( gladde kant naar vis) en zet dit voor 20 min in het midden van de oven.
De pasta koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Als de pasta klaar is dan dat over 4 borden verdelen en de vis.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats