|
|
|
Kalkoenrolletjes met mango en honing |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 kalkoenlapjes,
16 gedroogde mango’s,
2 teentjes look,
2 kruidnagels,
1 glas sinaasappelsap,
1 eetlepel vloeibare citrushoning,
1 eetlepel sojasaus,
een snuifje verse tijm,
olijfolie,
peper,
zout,
peterselie,
rozemarijn,
tijm en kervel |
|
bereiding: |
|
|
Rol de kalkoenlapjes plat. Week de mango’s in sinaasappelsap. Meng de honing, de sojasaus, de geplette look met de kruidnagel en de tijm en
smeer dit mengsel over de kalkoen. Laat 3 uur marineren in de koelkast.
Laat de mango’s uitlekken, rol ze in de kalkoenlapjes en prik ze vast. Bak de kalkoen rondom bruin en laat nog 10 minuten sudderen met een deksel
op de pan. Blus de pan met een scheut marinade.
Versier met tijm, rozemarijn, kervel of peterselie.
Serveer dit gerecht met rijst. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|