Witlofschotel met kaas en spekjes |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
aardappelpuree voor 4 personen
750 gr witlof
200 gr spekjes
200 gr geraspte kaas
2 eieren
paneermeel |
|
bereiding: |
|
|
Maak aardappelpuree. Bak de spekjes. Snijd de witlof in reepjes en kook het kort zodat het nog knapperig is. Laat het goed uitlekken en doe de spekjes en 100 gr. kaas erdoorheen. Doe een laag aardappelpuree in een ovenschaal en daarop het witlofmengsel, dan de rest van de aardappelpuree eroverheen. Kluts de eieren en giet dit over de puree, dan wat paneelmeel en de rest van de kaas.
Even in de oven 20 min. op 200 graden en eventueel nog even onder de grill voor een knapperig korstje. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|