laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Witlofschotel met kaas en spekjes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

aardappelpuree voor 4 personen
750 gr witlof
200 gr spekjes
200 gr geraspte kaas
2 eieren
paneermeel
  bereiding:
    Maak aardappelpuree. Bak de spekjes. Snijd de witlof in reepjes en kook het kort zodat het nog knapperig is. Laat het goed uitlekken en doe de spekjes en 100 gr. kaas erdoorheen. Doe een laag aardappelpuree in een ovenschaal en daarop het witlofmengsel, dan de rest van de aardappelpuree eroverheen. Kluts de eieren en giet dit over de puree, dan wat paneelmeel en de rest van de kaas.
Even in de oven 20 min. op 200 graden en eventueel nog even onder de grill voor een knapperig korstje.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats