|
|
|
Kabeljauw Bella Italia |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 dikke stukken kabeljauw van ± 200 gram per stuk in de lengte opengesneden, aan één kant dichtlaten.
groene of rode pesto
12 blaadjes verse basilicum
8 gedroogde zontomaatjes in olie
2 bolletjes (buffel) mozarella of boursin met Italiaanse kruiden |
|
bereiding: |
|
|
Smeer de kabeljauw aan de binnenkant in met groene of rode pesto.
Leg daarop de grof gesneden gedroogde zontomaatjes.
Klap de kabeljauw dicht en leg de stukken in een licht (met olijfolie) ingevette ovenschaal.
Giet een klein beetje olie van de zontomaatjes over de kabeljauw en leg, de in plakjes gesneden mozarella of boursin, er bovenop.
Dek het geheel af met aluminiumfolie en zet de schaal in een voorverwarmde oven op 180 graden C.
± 20 à 25 minuten.
Strooi vlak voor het opdienen de (gescheurde) basilicum blaadjes er overheen en serveer het geheel in combinatie met een eenvoudige ( maar de lekkerste pasta) spaghetti Agli Olio |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|