laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 jerryke's gevulde venkel met zalm en kaassaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

2 venkelknollen
600 g zalmfilets
1 sjalot

voor de kaassaus:
50 g vetstof
50 g bloem
1/2 l melk
peper, zout
nootmuskaat
150 g gemalen kaas
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 175
Haal de venkel uit elkaar.
Pocheer de venkel gedurende 5 minuten in lichtjes gezouten water.
Bereid de kaassaus.
Vul de venkel met de zalm, voeg de gesnipperde sjalot toe, schik in een vuurvaste schotel, giet er de kaassaus over, bestrooi met gemalen kaas en dek de schotel af.
Laat gaar worden in oven gedurende ongeveer 25 minuten.
Haal het deksel van de schotel en gratineer op de hoogste stand onder de grill
Versier met venkelloof.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats