|
|
|
jerryke's gevulde venkel met zalm en kaassaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
2 venkelknollen
600 g zalmfilets
1 sjalot
voor de kaassaus:
50 g vetstof
50 g bloem
1/2 l melk
peper, zout
nootmuskaat
150 g gemalen kaas |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 175
Haal de venkel uit elkaar.
Pocheer de venkel gedurende 5 minuten in lichtjes gezouten water.
Bereid de kaassaus.
Vul de venkel met de zalm, voeg de gesnipperde sjalot toe, schik in een vuurvaste schotel, giet er de kaassaus over, bestrooi met gemalen kaas en dek de schotel af.
Laat gaar worden in oven gedurende ongeveer 25 minuten.
Haal het deksel van de schotel en gratineer op de hoogste stand onder de grill
Versier met venkelloof. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|