|
|
|
Ovenschotel van prei, gehakt, aardappelen, kaas en |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
400 g gehakt
peper
zout
kerriepoeder
tijm
1 kg prei
750 g aardappelen
8 tomaten
100 g geraspte kaas |
|
bereiding: |
|
|
Bak het gehakt los aan de pan met peper, zout, kerriepoeder en tijm. Maak de prei schoon, snijd deze in stukken van 3 cm en kook ze ca. 7 minuten voor. Schil de aardappelen, snijd ze in plakken en kook ze ook een minuut of tien voor. Ontvel de r.omaten en snijd ze in plakjes. Beboter een ovenschotel. Leg het ge- hakt onderin, daarop de afgegoten aardappelplakken, vervolgens de tomaten en de prei. Dek de schotel af met de kaas. Plaats de schotel in het midden van een voorverwarmde oven van 175°C of gasovenstand 3, gedurende 30-45 minuten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|