laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vispotje met aardappelen
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

1 kleine ui
3 paprika’s
400 gram aardappelen
1 eetlepel olie
1 eetlepel tomatenpuree
Italiaanse keukenkruiden
2 1/2 dl groentebouillon
200 gram visfilet
peper, zout
  bereiding:
    Maak de ui en de paprika’s schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika’s in blokjes. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Fruit de ui in de olie glazig. Voeg de paprika, de aardappelblokjes, de tomatenpuree, de keukenkruiden en de groentebouillon toe en stoof dit met een deksel op de pan in 12 minuten gaar. Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Voeg de laatste 5 minuten de vis toe en laat dit mee gaar worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats