|
|
|
Gegratineerde macaroni op z’n Mexicaans |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 gr macaroni,
1 teentje look,
6 sneden gekookte ham,
1 blikje maïs,
1 rode paprika,
200 gr geraspte kaas,
voor de saus:
50 gr boter,
40 gr bloem,
1/2 l melk,
kruiden. |
|
bereiding: |
|
|
Pasta gaar koken.
Ham in reepjes snijden.
De zuiver gemaakte paprika in reepjes snijden.
Maïs laten uitlekken.
Saus maken.
Doe er dan de ham, paprika en maïs bij.
In ovenschaal doen en de geraspte kaas over strooien.
20 minuten in voorverwarmde oven op 180°.
Eventueel onder de grill zetten voor een goed korstje erop te krijgen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|