laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Patrijzen soep
  ingrediënten:
   

  • 1 liter patrijzenbouillon genoeg boterhammen voor croutons
  • 1 grote ui, fijngehakt (geroosterd of gebakken)
  • 1 eetlepel boter zout en peper naar smaak
  • 1 eetlepel reuzel
  • ca 100 g presunto of mager ontbijtspek, in dobbelsteentjes
  • genoeg boterhammen voor croutons (geroosterd of gebakken)
  • zout en peper naar smaak
  bereiding:
    Bereiding:
Controleer of de bouillon nog wat peper nodig heeft, maar voeg pas zout toe als het gerookte vlees gaar is. Fruit de stukjes ui in de boter en reuzel doorschijnend. Doe ze bij de bouillon, voeg het vlees toe en laat alles gaar pruttelen. Schep de soep in een terrine, doe er veel croutons bij en dien het gerecht op.
Variant :
Voeg rijst en gesnipperde kool toe, als toevoeging op de suggesties hierboven vermeld.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats