|
|
|
Pappardelle met coppa, tomaat en basilicum, parmez |
|
ingrediënten: |
|
|
Pappardelle met coppa, tomaat en basilicum, parmezaan
Voor 4 personen:
400 g pappardelle
100 g Italiaanse coppa
4 Roma-tomaten
1 potje basilicum
1 teentje knoflook
1 kleine chilipeper
80 g geschaafde parmezaan
1 eetlepel tomatenpuree
1 zoete ui
1 laurierblad
3 takjes tijm |
|
bereiding: |
|
|
Kook de pappardelle gaar zoals aangegeven op de verpakking.
Mix de tomaten tot tomatensap in een blender.
Snipper de ui fijn en stoof ze aan, voeg er de tomatenpuree aan toe en vervolgens het tomatensap.
Voeg er de geperste look aan toe, de tijm en laurier en laat alles zachtjes inkoken.
Warm wat olijfolie op in een pan en stoof er de fijngesneden chilipeper in. Warm in deze pan de pappardelle op met de tomatensaus en voeg er de fijngesneden basilicumblaadjes aan toe, de coppa en degeschaafde parmezaan.
Serveer meteen! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|