laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Paula's Pasta met pompoen.
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

500 g dunne eierpasta
50 g boetr
1 prei
1 steel bleekselderij
1.5 kg pompoen
kippenbouillon
zout, peper, nootmuskaat
150 gr crème fraîche
70 gr versgeraspte parmezaanse kaas
  bereiding:
    Fruit de fingehakte prei en bleekselderij in de helft van de boter. Schil de pompoen en verwijder de zaadjes en de draden. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Laat ze een paar minuten met de prei en de bleekselderij meefruiten. Giet er wat bouillon bij en laat onder een deksel 20 minuten stoven. Giet af en toe wat bouillon in de pan.
Brang op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Pureer de saus met de staafmixer en hou hem warm.
Kook de pasta beetgaar. Roer de crème fraîche door de saus.
Giet de pasta af, roer eerst de kaas door de pasta en daarna de rest van de saus en de boter.
Direct serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats