laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Yoghurtmousse met banaan en esdoornsiroop
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

400 ml yoghurt
100 g suiker
300 ml slagroom
100 g suiker
2 gelatineblaadjes
2 bananen
15 cl esdoornsiroop
  bereiding:
    Warm een weinig yoghurt op met de suiker tot deze gesmolten is en roer er de geweekte gelatineblaadjes onder. Meng dit door de rest van de yoghurt.
Klop de slagroom luchtig en stijf en schep dit door de yoghurt. Laat alles opstijven in glaasjes.
Snijd de bananen in plakjes en bak ze mooi bruin in een weinig boter.
Verdeel de schijfjes banaan over de yoghurtmousse en overgiet met de esdoornsiroop.
Superlicht en lekker!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats