laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chinese biefstuk
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 biefstukken
1 eiwit
2 tomaten
1 el maïzena
500 g prinsessenboontjes
25 g boter
peper, zout

voor de marinade:
1 el sherry
2 el sojasaus
2 el olie
snuifje suiker

voor de saus:
1 el olie
3 el geconcentreerde tomatenpuree
3 el Worcestershiresaus
1 el azijn
snuifje suiker
eventueel maïzena of maïzena sausbinder of beurre manie
  bereiding:
    Bereid de marinade door de ingrediënten te mengen.
Marineer de biefstukken 30 minuten in de marinade.
Maak de boontjes schoon en kook ze gaar.
Snijd de tomaten.
Meng de maïzena met het eiwit.
Dep de biefstukken droog en haal ze door het mengsel van maïzena en eiwit.
Bak de biefstukken in boter. Kruid.
Ontvet en deglaceer de pan met de ingrediënten voor de afwerking van de saus.
Bind de saus eventueel met gebroken maïzena of maïzena sausbinder of beurre manie.
Serveer met boontjes, tomaten.
Dien op met frietjes of kroketten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats