laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kapucijnerschotel
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 zak roerbakgroentemix (400 g)
1 blik kapucijners (800 g)
1 blik hotdogs (580 g)
4 eetlepels piccalilly
8 zoetzure augurken
1 duobakje uitgebakken spekreepjes (70 g)
  bereiding:
    In braadpan olie verhitten.
Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Roerbakmix ca. 3 minuten bakken.
Kapucijners laten uitlekken en toevoegen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Kapucijners serveren met hotdogs, piccalilly, augurk en spekjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats