laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rozijnen-yoghurtijs
  ingrediënten:
   
  • 1 dl. rum
  • 100 gr. blanke rozijnen
  • 1/8 l sojaroom
  • 150 gr. basterdsuiker of zoetstof
  • 1/4 l. magere yoghurt
  bereiding:
    Voorbereiding:
Verwarm de rum en wel hierin de rozijnen tot bijna al het vocht is opgenomen.

Bereiding:
Klop de room half stijf. Roer de suiker en de yoghurt door elkaar tot de suiker is opgelost. Meng de gewelde rozijnen met het vocht en de room door de yoghurt. Doe het mengsel over in de ijsmachine en laat die ca. 20-30 minuten draaien.

Serveer het ijs met vanillesaus (1,5 dl. vanillevla mengen met 4 el. sojaroom en 2 el basterdsuikerof zoetstof)en een chocolaatje.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats