laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Snelle pasta met tonijn
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

200 gram (vlinder)pasta
250 gram champignons
250 gram (cherry)tomaten
2 eetlepels olijfolie
150 gram zongedroogde tomaten
50 gram pijnboompitten
2 blikjes tonijn op water
  bereiding:
    Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de champignons, halveer de tomaten en snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Laat de tonijn goed uitlekken. Rooster, als de pasta nog maar 5 minuten hoeft te koken, de pijnboompitten in een droge koekenpan. Bak de champignons en zongedroogde tomaten in de olijfolie
en voeg daar de laatste minuut de verse tomaten en de uitgelekte tonijn aan toe. Giet de pasta af en serveer deze bij de saus. Garneer met de geroosterde pijnboompitten.
Lekker met gekookte broccoliroosjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats