laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met verse geitenkaas en witloof
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

500 gr. pasta (bv. conchiglie),
5 stronkjes witloof, fijngesneden,
200 gr verse kaas (of fetakaas),
2 dl room,
1 teentje look, geperst,
sap van 1 citroen,
grof gehakte blaadjes peterselie,
bakboter,
peper en zeezout.
  bereiding:
    Besprenkel de witloofreepjes met het citroensap en stoof ze aan in
boter. Kruid met peper en zout.
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water: giet af en doe terug
in de nog warme pan.
Roer er de verbrokkelde geitenkaas, de rest van het citroensap, de
knoflook, het gestoofde witloof en de room door. Laat dan zachtjes
doorwarmen en breng op smaak met peper en zout.
Bestrooi dan met peterselie en serveer.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats