Aardappelomelet met paprika |
|
ingrediënten: |
|
|
- 8 aardappelen (Bintje)
- 1 paprika (groen)
- 1 paprika (rood)
- 4 cl olijfolie (extra vierge)
- 4 eieren
- 1 dl room
- 60 g kaas
- 1 eetlepel bieslook (fijngehakt)
- zout
|
|
bereiding: |
|
|
De aardappelen schillen en gaarkoken in licht gezouten water. Afgieten en even laten afkoelen.
De paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. De aardappelen in schijfjes snijden.
Beide onder af en toe roeren gedurende 10 minuten bakken in hete olie tot de aardappelen een korstje krijgen.
De eieren loskloppen met room en kaas. Het mengsel over de aardappelen gieten.
De eieren laten stollen en bestrooien met fijngehakt bieslook.
Smakelijk ! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|