laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Eendenborstfilet met peper en port
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

800 gr. eendenborstfilet zonder vel
20 gr. boter
500 gr. champignons
20 cl. slagroom
1 tl. groene peperkorrels
15 cl. port
arachideolie
peper, zout
  bereiding:
    Smeer de eendenfilets in met olie en bestrooi ze met peper. Maak de champignons schoon en fruit ze enkele minuten in de boter. Bak de eendenfilets op een hoog vuur (5 minuten per zijde). Houd ze warm. Blus de vleesbakresten met de port, voeg de room, peperkorrels en de champignons toe. Kruid met zout en breng aan de kook. Snijd de filets schuin, schik ze op borden en versier met saus en champignons.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats