Tagliatelle met geitenkaas en spinazie |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
1 pak tagliatelle
1 pakje 'Chefri' geitenkaas, (een pakje in pyramide vorm)
1 rode paprika
1 pak verse spinazie
1 handvol cashewnoten
3 tenen knoflook,
olijfolie
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Neem de tagliatelle en kook die volgens de verpakking. Vervolgens neem je een grote pan en daarin bak je met flink wat olijfolie de knoflook en de paprika. Meng wat peper en zout erbij en roerbak dit op hoog vuur. Let wel op dat je de paprika niet te ver doorbakt het moet wel knapperig blijven. Voeg de spinazie erbij totdat dit in z'n geheel geslonken is. Dan doe je er het pakje geitenkaas er doorheen. Doe als laatste de cahewnoten erbij. Even goed roeren. Schep de tagliatelle op een bord en daaroverheen de saus. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|