laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocolademousse met Westmalle
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

300 g donkere chocolade
1/2 flesje donkere Westmalle
32 stuks frambozen
1/2 liter slagroom
1/2 dl champagne
1 eetlepel bloemsuiker
6 blaadjes munt
  bereiding:
    Pureer de helft van de frambozen met de champagne, bloemsuiker en de gehakte munt.
Verwarm het bier.
Zet de pan naast het vuur.
Meng het bier met de chocolade, door geleidelijk aan kleine hoeveelheden chocolade toe te voegen.
Klop de room half hard.
Meng de room voorzichtig onder de chocolade.
Doe de frambozen in een champagneglas en giet er de chocolademousse op.
Laat even opstijven in de ijskast.
Werk af door de frambozencoulis er op te gieten.
Versier met een takje munt.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats