Fruitbrochettes met chocoladesaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
2 Chiquita bananen
2 repen Faire Trade Original Chocolade puur à 100 gr per reep
2 eosta sinaasappels
4 lange satéprikkers
Eventueel Grand Marnier, poedersuiker en chilipeper
Serveersuggesties: flensjes of roomijs |
|
bereiding: |
|
|
Snij het fruit in gelijke stukken en rijg dit om en om aan de satéprikker
Marineer dit spiesje eventueel met grand marnier, en bestrooi het met een beetje poedersuiker voor een extra zoete smaak.
Breek de repen chocolade in kleine stukjes en smelt dit au bain marie<warm water bad>
Deze warme pure chocolade saus giet je vervolgens lekker over de spiesjes. Serveer met een beetje roomijs of flensjes. De pure chocoladesaus kun je eventueel verrijken met grand marnier of een beetje chilipeper!
Dit is een recept van Jan Naaijkens |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|