|
|
|
Gevulde tomaat met zalm |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
1 blik roze zalm à 273 g
4 vleestomaten
1 sjalot, gesnipperd
1 middelgrote zoetzure augurk, fijngehakt
1/2 el tomatenketchup
2 el halfvolle mayonese
peper, zout
4 toefjes peterselie |
|
bereiding: |
|
|
Laat de zalm uitlekken en verwijder de velletjes en de graatjes.Was de tomaten, snijd van elke tomaat een kapje en hol ze uit. Laat ze op keukenpapier uitlekken.Verdeel het visvlees in stukjes en schep er de sjalot, de augurk, de ketchup, de halfvolle mayonese en peper en zout naar smaak door. Vul de tomaten met het mengsel en zet de kapjes er schuin op. Steek er een toefje peterselie tussen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|