laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde tomaat met zalm
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

1 blik roze zalm à 273 g
4 vleestomaten
1 sjalot, gesnipperd
1 middelgrote zoetzure augurk, fijngehakt
1/2 el tomatenketchup
2 el halfvolle mayonese
peper, zout
4 toefjes peterselie
  bereiding:
    Laat de zalm uitlekken en verwijder de velletjes en de graatjes.Was de tomaten, snijd van elke tomaat een kapje en hol ze uit. Laat ze op keukenpapier uitlekken.Verdeel het visvlees in stukjes en schep er de sjalot, de augurk, de ketchup, de halfvolle mayonese en peper en zout naar smaak door. Vul de tomaten met het mengsel en zet de kapjes er schuin op. Steek er een toefje peterselie tussen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats