laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met kip en scampi’s in paprikasaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

500 gr pasta

Saus:
1 rode, gele en groene paprika gepeld en in sliertjes
2 fijn gesneden sjalot
200 gr. gesneden champignons
2 teentjes look
1 blokje kippenbouillon
een beetje water
2 dl room
1 bokaaltje fijne asperges
  bereiding:
    Groentjes een beetje aanstoven - een beetje bevochtigen met water, bouillonblokje toevoegen en nog wat laten sudderen – op smaak brengen met p/z en cayennepeper - room toevoegen laten inkoken – eventueel een beetje aandikken.
Vóór het opdienen de asperges (in 3 snijden) bijvoegen.

Scampis en kippenreepjes (hoeveelheid bepaal je zelf) aanbakken – de pasta (ik gebruik linguini) koken.

Opdienen: pasta – scampi en kip daarboven – overgieten met de saus. Garneren met basilicum en parmesan schilfers.

Smakelijk.

Dit is een recept van Chris
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats