Pasta met kip en scampi’s in paprikasaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 gr pasta
Saus:
1 rode, gele en groene paprika gepeld en in sliertjes
2 fijn gesneden sjalot
200 gr. gesneden champignons
2 teentjes look
1 blokje kippenbouillon
een beetje water
2 dl room
1 bokaaltje fijne asperges |
|
bereiding: |
|
|
Groentjes een beetje aanstoven - een beetje bevochtigen met water, bouillonblokje toevoegen en nog wat laten sudderen – op smaak brengen met p/z en cayennepeper - room toevoegen laten inkoken – eventueel een beetje aandikken.
Vóór het opdienen de asperges (in 3 snijden) bijvoegen.
Scampis en kippenreepjes (hoeveelheid bepaal je zelf) aanbakken – de pasta (ik gebruik linguini) koken.
Opdienen: pasta – scampi en kip daarboven – overgieten met de saus. Garneren met basilicum en parmesan schilfers.
Smakelijk.
Dit is een recept van Chris |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |